Intra day grafiek aandeel Wolters Kluwer
Home Opties Wolters Kluwer Call opties Wolters Kluwer Put Opties Wolters Kluwer Dividend Wolters Kluwer
Laatste Koers aandeel
Wolters Kluwer:


Opties Basis Call opties Put opties Optie Aandelen Expiratie opties
Aandelenopties

Aandelenopties Wolters Kluwer

Jaargrafiek aandeel Wolters Kluwer

Grafiek Wolter Kluwer


Wolters Kluwer: Dividend, Bedrijfsresultaten, Nieuws, Agenda


Op de aandelen Wolters Kluwer zijn geen futures, maar wel call opties en put opties.

Een optie is het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Wolters Kluwer te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wat is een call optie en een put optie?
Het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Wolters Kluwer te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wanneer koopt u call opties Wolters Kluwer?
Een call optie wordt gekocht als er een koersstijging van het aandeel Wolters Kluwer wordt verwacht. In plaats van de aandelen Wolters Kluwer te kopen, koopt u de call opties Wolters Kluwer. Vanwege de hefboom zal uw winst aanzienlijk hoger uitvallen dan wanneer u de aandelen koopt. De risico is natuurlijk ook hoger.

Wanneer koopt u put opties Wolters Kluwer?
Een putoptie wordt gekocht indien een koersdaling van het aandeel Wolters Kluwer wordt verwacht of het aandelenbezit beschermd moet worden tegen koersdalWolter Kluwer. In het laatste geval wil een aandelenbezitter zijn aandelen Wolters Kluwer niet verkopen. maar beschermd zijn aandelen door winst te maken op de put opties indien de koers daalt.

Wanneer een optie Wolters Kluwer schrijven?
Het kan interessant zijn om in plaats van aandelen Wolters Kluwer te kopen, hierop opties te schrijven en/of te verkopen. Het “schrijven”, ook wel verkopen van opties, is niet zonder risico. U krijgt namelijk een leveringsplicht. Daarvoor dient u ook een margin achter de hand te hebben.
Toevoegen aan favorieten