Intra day grafiek aandeel Unibail-Rodamco
Home Opties Unibail-Rodamco Call opties Unibail-Rodamco Put Opties Unibail-Rodamco Dividend Unibail-Rodamco
Laatste Koers aandeel
Unibail-Rodamco:


Opties Basis Call opties Put opties Optie Aandelen Expiratie opties
Aandelenopties

Aandelenopties Unibail Rodamco

Jaargrafiek aandeel Unibail-Rodamco

Grafiek Unibail-Rodamco


Unibail Rodamco: Dividend, Bedrijfsresultaten, Nieuws, Agenda


Op de aandelen Unibail Rodamco zijn geen futures, maar wel call opties en put opties.

Een optie is het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Unibail Rodamco te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wat is een call optie en een put optie?
Het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Unibail Rodamco te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wanneer koopt u call opties Unibail Rodamco?
Een call optie wordt gekocht als er een koersstijging van het aandeel Unibail-Rodamco wordt verwacht. In plaats van de aandelen Unibail-Rodamco te kopen, koopt u de call opties Unibail Rodamco. Vanwege de hefboom zal uw winst aanzienlijk hoger uitvallen dan wanneer u de aandelen koopt. De risico is natuurlijk ook hoger.

Wanneer koopt u put opties Unibail Rodamco?
Een putoptie wordt gekocht indien een koersdaling van het aandeel Unibail-Rodamco wordt verwacht of het aandelenbezit beschermd moet worden tegen koersdalUnibail-Rodamco. In het laatste geval wil een aandelenbezitter zijn aandelen Unibail Rodamco niet verkopen. maar beschermd zijn aandelen door winst te maken op de put opties indien de koers daalt.

Wanneer een optie Unibail Rodamco schrijven?
Het kan interessant zijn om in plaats van aandelen Unibail Rodamco te kopen, hierop opties te schrijven en/of te verkopen. Het “schrijven”, ook wel verkopen van opties, is niet zonder risico. U krijgt namelijk een leveringsplicht. Daarvoor dient u ook een margin achter de hand te hebben.
Toevoegen aan favorieten