Intra day grafiek aandeel Randstad
Home Opties Randstad Call opties Randstad Put Opties Randstad Dividend Randstad
Laatste Koers aandeel
Randstad:


Opties Basis Call opties Put opties Optie Aandelen Expiratie opties
Aandelen Opties

Aandelenopties Randstad

Jaargrafiek aandeel Randstad

Grafiek Randstad


Randstad: Dividend, Bedrijfsresultaten, Nieuws, Agenda


Op de aandelen Randstad zijn geen futures, maar wel call opties en put opties.

Een optie is het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Randstad te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wat is een call optie en een put optie?
Het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Randstad te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wanneer koopt u call opties Randstad?
Een call optie wordt gekocht als er een koersstijging van het aandeel Randstad wordt verwacht. In plaats van de aandelen Randstad te kopen, koopt u de call opties Randstad. Vanwege de hefboom zal uw winst aanzienlijk hoger uitvallen dan wanneer u de aandelen koopt. De risico is natuurlijk ook hoger.

Wanneer koopt u put opties Randstad?
Een putoptie wordt gekocht indien een koersdaling van het aandeel Randstad wordt verwacht of het aandelenbezit beschermd moet worden tegen koersdalRandstad. In het laatste geval wil een aandelenbezitter zijn aandelen Randstad niet verkopen. maar beschermd zijn aandelen door winst te maken op de put opties indien de koers daalt.

Wanneer een optie Randstad schrijven?
Het kan interessant zijn om in plaats van aandelen Randstad te kopen, hierop opties te schrijven en/of te verkopen. Het “schrijven”, ook wel verkopen van opties, is niet zonder risico. U krijgt namelijk een leveringsplicht. Daarvoor dient u ook een margin achter de hand te hebben.
Toevoegen aan favorieten