Intra day grafiek aandeel Fugro
Home Opties Fugro Call opties Fugro Put Opties Fugro Dividend Fugro
Laatste Koers aandeel
Fugro:


Opties Basis Call opties Put opties Optie Aandelen Expiratie opties
Aandelen Opties

Aandelenopties Fugro


Jaargrafiek aandeel Fugro

Grafiek Fugro


Fugro: Dividend, Bedrijfsresultaten, Nieuws, Agenda


Op de aandelen Fugro zijn geen futures, maar wel call opties en put opties.

Een optie is het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Fugro te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wat is een call optie en een put optie?
Het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Fugro te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wanneer koopt u call opties Fugro?
Een call optie wordt gekocht als er een koersstijging van het aandeel Fugro wordt verwacht. In plaats van de aandelen Fugro te kopen, koopt u de call opties Fugro. Vanwege de hefboom zal uw winst aanzienlijk hoger uitvallen dan wanneer u de aandelen koopt. De risico is natuurlijk ook hoger.

Wanneer koopt u put opties Fugro?
Een putoptie wordt gekocht indien een koersdaling van het aandeel Fugro wordt verwacht of het aandelenbezit beschermd moet worden tegen koersdalFugro. In het laatste geval wil een aandelenbezitter zijn aandelen Fugro niet verkopen. maar beschermd zijn aandelen door winst te maken op de put opties indien de koers daalt.

Wanneer een optie Fugro schrijven?
Het kan interessant zijn om in plaats van aandelen Fugro te kopen, hierop opties te schrijven en/of te verkopen. Het “schrijven”, ook wel verkopen van opties, is niet zonder risico. U krijgt namelijk een leveringsplicht. Daarvoor dient u ook een margin achter de hand te hebben.
Toevoegen aan favorieten