Intra day grafiek aandeel Corio
Home Opties Corio Call opties Corio Put Opties Corio Dividend Corio
Laatste Koers aandeel
Corio:

Opties Basis Call opties Put opties Optie Aandelen Expiratie opties
Aandelen Opties

Aandelen Opties Corio

Overzicht opties aandelen Corio

Jaargrafiek aandeel Corio

Grafiek Corio


Corio: Dividend, Bedrijfsresultaten, Nieuws, Agenda


Op de aandelen Corio zijn geen futures, maar wel call opties en put opties.

Een optie is het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Corio te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wat is een call optie en een put optie?
Het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Corio te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wanneer koopt u call opties Corio?
Een call optie wordt gekocht als er een koersstijging van het aandeel Corio wordt verwacht. In plaats van de aandelen Corio te kopen, koopt u de call opties Corio. Vanwege de hefboom zal uw winst aanzienlijk hoger uitvallen dan wanneer u de aandelen koopt. De risico is natuurlijk ook hoger.

Wanneer koopt u put opties Corio?
Een putoptie wordt gekocht indien een koersdaling van het aandeel Corio wordt verwacht of het aandelenbezit beschermd moet worden tegen koersdalCorio. In het laatste geval wil een aandelenbezitter zijn aandelen Corio niet verkopen. maar beschermd zijn aandelen door winst te maken op de put opties indien de koers daalt.

Wanneer een optie Corio schrijven?
Het kan interessant zijn om in plaats van aandelen Corio te kopen, hierop opties te schrijven en/of te verkopen. Het “schrijven”, ook wel verkopen van opties, is niet zonder risico. U krijgt namelijk een leveringsplicht. Daarvoor dient u ook een margin achter de hand te hebben.

Toptraders


De Traderswinkel monitoort de traders objectief en transparant. Als U het zelfde rendement wil behalen als een van de Traders, dan kunt u deze automatisch volgen.