Intra day grafiek aandeel Boskalis
Home Opties Boskalis Call opties Boskalis Put Opties Boskalis Dividend Boskalis
Laatste Koers aandeel
Boskalis:


Opties Basis Call opties Put opties Optie Aandelen Expiratie opties
Aandelen Opties

Aandelen Opties Boskalis


Jaargrafiek aandeel Boskalis

Grafiek Boskalis


Boskalis: Dividend, Bedrijfsresultaten, Nieuws, Agenda


Op de aandelen Boskalis zijn geen futures, maar wel call opties en put opties.

Een optie is het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Boskalis te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wat is een call optie en een put optie?
Het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Boskalis te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wanneer koopt u call opties Boskalis?
Een call optie wordt gekocht als er een koersstijging van het aandeel Boskalis wordt verwacht. In plaats van de aandelen Boskalis te kopen, koopt u de call opties Boskalis. Vanwege de hefboom zal uw winst aanzienlijk hoger uitvallen dan wanneer u de aandelen koopt. De risico is natuurlijk ook hoger.

Wanneer koopt u put opties Boskalis?
Een putoptie wordt gekocht indien een koersdaling van het aandeel Boskalis wordt verwacht of het aandelenbezit beschermd moet worden tegen koersdalBoskalis. In het laatste geval wil een aandelenbezitter zijn aandelen Boskalis niet verkopen. maar beschermd zijn aandelen door winst te maken op de put opties indien de koers daalt.

Wanneer een optie Boskalis schrijven?
Het kan interessant zijn om in plaats van aandelen Boskalis te kopen, hierop opties te schrijven en/of te verkopen. Het “schrijven”, ook wel verkopen van opties, is niet zonder risico. U krijgt namelijk een leveringsplicht. Daarvoor dient u ook een margin achter de hand te hebben.

Toptraders


De Traderswinkel monitoort de traders objectief en transparant. Als U het zelfde rendement wil behalen als een van de Traders, dan kunt u deze automatisch volgen.


Toevoegen aan favorieten